TED Talksとは・・・
アーカイブスの中から面白いプレゼンをピックアップし、みんなで大スクリーンで鑑賞(ビューイング)+ ディスカッションするイベントです!

今回は、熱狂的なTEDウォッチャーの Mr. Andrew Abbey をファシリテーターに迎え、彼のセレクトした Talks を英語のまま鑑賞し、ディスカッションも英語で行います。
今回のテーマは、“America!!”。

TED talks have quickly become one of the most important ways of spreading new ideas in the modern world.
In these sessions we will have the opportunity to watch TED talks on a particular theme and then discuss them in a fun, informal
environment.

In our next chat event we’ll be talking about “America!!” .
We’ll be watching videos on the theme of America – the country, the idea, the people.
What is it, who are they, and where is it going? Join us to watch and discuss great TEDtalks – all ideas are welcome!!”

今回も、世界116ヵ国、580拠点で国際語学教育・文化交流事業を展開しているEF Education First様のご協力を得て、EF様の東京オフィス(渋谷クロスタワー27階)イベントスペースを会場に開催できることとなりました。同オフィスに併設されているランゲージセンターでは世界各国からの留学生が学んでおり、インターナショナルな雰囲気の素敵な空間です。

普段からTEDで英語を勉強している方、TEDが好きな方、英語のスピーキング(アウトプット)の場を求めている方、お誘いあわせの上、ぜひお越しください!!

ファシリテーター紹介

アンドリュー・アビー/Andrew Abbey

Andrew is professor at Kenichi Ohmae Graduate School of Business, lecturing to MBA candidates on Global Business Communications. He also works with BOND-BBT Global Leadership MBA students on “Storytelling for Leaders.” He is the co-founder and CEO of Platinum Training Consultants K.K. He has spent most of his working life in international environments, first as an expatriate tax advisor for Deloitte Touche Tohmatsu and KPMG in London, New York and Sydney before moving to Japan in 2002. An enthusiastic TED follower.

いずれかに該当する方

• TEDを見るのが好きな方(英語学習に活用している方)
  • 英語でのコミュニケーション機会を求めている方
  • EF検討者/受講生・修了生の方
  • BOND-BBT MBA/BBT大学院検討者/受講生・修了生の方
  • 2019 / 07 / 04 (木)

• 先着30名様

• アンドリュー・アビー/Andrew Abbey

• 渋谷クロスタワー27階 EF Japan 地図はこちら

【イベント】に申し込む

TED Talksとは・・・

今回のテーマは、“America!!”。

environment.

ファシリテーター紹介

アンドリュー・アビー/Andrew Abbey

いずれかに該当する方

• TEDを見るのが好きな方(英語学習に活用している方)